Håndlaget keramikk

Håndlaget keramikk

tirsdag 11. september 2012

New stuff

Det lages mer av alt og nye ting. Så mye som skal lages og så lite tid... Labert med varer i hyllene nå, de trenger å fylles opp. Luksusproblem... At det er tomt, mener jeg.
Synes fortsatt det er moro med dekaler. Har så mye forskjellige dekaler, bestiller og bestiller, må virkelig skjerpe meg og begynne å bruke dem også. Men det fins så enormt mye fint! Vil prøve masse forskjellig.

Likevel har jeg prøvd å systematise litt. Konsentrere meg om noen serier - og så mange individuelle produkter utenom... Må jo det.

Skal fortsette med de håndmalte tingene også, øyenstikkeren må fortsatt være med. De kaller jeg bare for øyenstikkerserien, eller Odonata hvis jeg skal være fin på det... Odonata er det latinske ordet for øyenstikker.

Så er det koppene med dekaler i forskjellige blomstermønster, de er i samme størrelse (omtrent - de skal ikke være like!). Der har jeg tenkt at man kan mixe og matche litt, enten samle på ett mønster, eller kjøpe forskjellige motiver. De har jeg kalt "Solo", fordi de er enkelt produkter, som kan stå alene eller sammen med andre.

Den siste serien har jeg kalt "Gunvor", etter min mormor. Det er et servise som er hvitt med blå blomster. Koselig, romantisk og nostalgisk. Det er meningen man skal få gode følelser av dette serviset.

Ja, og så er det alt det andre da... De er selvstendige produkter som lever sitt eget liv. Om det er engler, hjerter eller bruksting.

Her er noe av det siste som har kommet ut av ovnen (vel, så lett er det nå ikke at de bare spretter ut, men):

 
Nye kopper uten hank i Solo serien

 
 
 
Og så skåler med finfine dekaler
 
 
Flere bilder av denne skålen finner du her.
 
Legger dere forresten merke til min nye backdrop? (- grått lerret som bakgrunn for foto). Synes de hvite tingene kommer bedre frem. Det er noe med de foto-greiene... Mye å lære.
 
Fortsatt fin uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar