Håndlaget keramikk

Håndlaget keramikk

onsdag 13. mars 2013

Bloggen feirer 1 år

Hei!

I dag feirer bloggen min 1 årsdag. Første innlegg ble skrevet 13 mars i fjor. Siden har det blitt 46 innlegg. Det har vært i snitt 330 sidevisninger hver måned. Det er iallefall fler enn mamma som leser bloggen min:)

I tillegg er det ikke bare nordmenn som finner frem til bloggen, omtrent 25 % av alle lesere er fra andre land. (Jeg lurer på om de bruker google translate...).
Mitt mål er uansett ikke å få flest mulig lesere. Ikke har jeg reklameannonser heller. Jeg ønsker bare å dele min interesse og skaperglede, og kanskje dele litt inspirasjon videre. Vil man ha mange lesere er det nok bedre å lage en rosa-blogg, og skrive om klær og sminke (dagens outfit osv). Jeg holder meg til keramikk.

I løpet av dette året har det blitt laget et hundretalls produkter, akkurat hvor stor produksjonen har vært har jeg ikke tall på. Men kopper og andre ting har blitt dreid jevnt og trutt. Dreieskiva produsert for over 30 år siden går fortsatt.

Flere nye serier og produkter har blitt til det siste året. Bla serien som jeg har oppkalt etter min mormor Gunvor. Den er inspirert av serviser og porselen som vår bestemorgenerasjon hadde.Lys-eggene ble også en ny greie


Jeg ble tante til Emma i fjor høst og da ble det dåpssett

Og hjerter med tekst har vært moro å lage, og det blir det mange av heretterGarnboller har blitt et nytt nisjeprodukt kan man si. Det har vært spennende å utvikle et helt nytt produkt.


Arbeidet i verkstedet fortsetter videre, og det skal vel fotograferes og skrives i tiden fremover også.
Vi blogges:)Kathrine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar