Håndlaget keramikk

Håndlaget keramikk

fredag 3. mai 2013

Turkis

Jeg elsker turkis! Jeg har hittil ikke blitt lei.  Turkis har vært med helt fra starten av min leire-karriere om man kan kalle det det... I litt forskjellige nyanser. Nå holder jeg på å blande selv. Er på jakt etter den perfekte fargen, og det tar litt tid. Etter å prøvd en ny universalfarge synes jeg den begynner å ligne.Dette er de siste keramikkeggene jeg har laget. Fargen er helt lik "Sjøsmaragd" som er en populær farge på interiørmaling. Disse er til salgs her.

Ellers lager jeg veggfat for å ha lys i. Nå har jeg brukt duker som trykkes inn i leira for å få mønster. Et serveringsfat brukes som form. Selve lysholderen er dreid og deretter montert fast i fatet. Du finner denne her.


I helgen skal det lages garnboller og stettefat. Stor oppmerksomhet rundt garnbollene, spesielt etter at en kunde har lagt ut bilde av sin på "Strikkesida" på Facebook. Den siste garnbollen ble solgt idag. Utrolig sjenerøst å gjøre slike ting for å hjelpe meg på vei. Det førte med seg mye aktivitet på min hjemmeside. Ingenting er bedre enn litt ros innimellom!

 Ha en fin fredag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar