Håndlaget keramikk

Håndlaget keramikk

søndag 2. juni 2013

Presse og arrangementer

Etter omtrent 6 års iherdig jobbing med keramikken, (hvis du regner med heeelt fra begynnelsen er det 8 år) begynner mine snurrige ting å nå ut til mange. Altså, det hjelper å legge ut bilder og info på det store nettet, man vet aldri hvem som snapper det opp! Nå er det litt "presse" på gang. I interiørmagasinet VAKRE HJEM OG INTERIØR fant jeg denne annonsen for epla.no  og der var et produkt med. Av alle de over 5000 butikkene og de utallige tusen fine ting som er til salgs har de plukket ut en mugge jeg har laget... Det kan høres ut som selvskryt; men jeg har jobbet veldig hardt for dette, og det ligger mye arbeid bak, så jeg er bare så glad!I tillegg er noen kopper med i NORSK HAGE TIDEND, de har en spalte med forskjellige produkter med hage- og blomstertema, og der er mine kopper avbildet. Et eksemplar av bladet dumpet i min postkasse som takk for mitt bidrag. Ingen årsak:) Hyggelig.


Jeg har også blitt intervjuet (pr. epost siden hun bor i USA) av en dame ved navn Shannon Barrett som har en hjemmeside som omhandler håndverk fra Etsy.com, det kommer i løpet av de neste to ukene. Temaet er norske designere som har butikk på Etsy. Hennes side er her. Det blir spennende.

Onsdag 5 juni deltar jeg på et arrangement i forbindelse med Kulturuka i Levanger, jeg tar med meg et utvalg keramikk og stiller ut i kirkestua i Markabygda, hvor det skal være strikkekafe med utstilling. Kom kom!Info om strikkekaffen.

2 kommentarer:

 1. Så fantastiske ting du lager!! Bloggen din er også vakker - hyggelig å se på bildene og hyggelig å lese det du skriver.
  Kanskje merkelig at jeg bruker den gamle bloggen min når jeg kommenterer, den er jo avsluttet, men kanskje du kjenner igjen sted eller natur?
  Lysfatene dine er VAKRE - er det mulig å komme innom verkstedet en dag tro eller må jeg få det sendt?
  Ønsker deg all mulig tvi tvi med virksomheten framover!
  Gode hilsener fra Ingri

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Stor takk for din kommentar! Ja visst var det noe kjent med den hytta:) Padler ofte forbi den med kajakk sommerstid; så idyllisk der. Fin blogg også, den visste jeg ikke om. Jeg har de ferdige tingene hjemme hos meg på Skogn, det er mulig å komme å se der. Jeg kunne også tatt med noe til verkstedet i Markabygda. Ellers kan jeg også sende keramikk hvis man vil det. Hilsen Kathrine

   Slett