Håndlaget keramikk

Håndlaget keramikk

mandag 10. februar 2014

Jenterom - litt inspirasjon

Dette er ingen interiørblogg, men som et unntak vil jeg gjerne gi noen tips og litt inspirasjon til innredning av jenterom. Min søster har pusset opp to soverom på loftet til mine to nieser. Gjennomgående tema for rommene har blitt ugler:) I tillegg til andre fantasifulle dyr og motiver fra naturen.

Huset er fra slutten av 1940-tallet og soverommene er i 2 etasje. Det var gulvplanker som var ubehandlet, disse er malt hvite. På det ene rommet er ene veggen tapetsert, resten er trepanel som er malt. Gamle møbler har blitt malt opp og fått et nytt liv. Noen er det nå fjerde generasjon som tar bruk. Seng og nattbord er det samme som jeg og søsteren min hadde da vi var små. Bøker og leker likedan.

På veggen er det montert sjablonger med grener og ugle, samt andre figurer, denne er fra kidsparadise.no, men mange andre har også lignende dekor for å klistre på veggen. Et bra tips hvis man har en ensfarget vegg. Motivene kan byttes ut etterhvert som barna blir større, og veggen kan males om til en annen farge.


Uglesjablong
Emma tar et sekunds pause i den nymalte senga

Trehvit kommode som er malt og fått nye knotter. Bokstaver kjøpt på Panduro som er malt. Lampeskjerm er laget av gardinstoff med ugler.


Vimpelrekke sydd av Tilda stoff i fine farger og mønster

Gjenbruk: Liten krakk med oppbevaring som er dekorert med sjablonger med ugler. Puff som er laget av strikket trekk og fylt med gamle puter. Trekk til strikket puff finnes det mange oppskrifter på nettet, du finner noen fine bla hos Hildes verden.

Emma sjekker ut sitt nye rom.

Tallerkenhylle som fungerer som bokhylle.


Morsomme sjablonger
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar