Håndlaget keramikk

Håndlaget keramikk

søndag 29. juni 2014

Fra Markabygda til Philadelphia

Forrige uke tok 40 stk av mine lysegg turen over til USA. En restaurant som heter Sbraga Dining i Philadelphia har kjøpt disse for å ha på bordene i restauranten sin.  De fant dem liggende på nettbutikken Etsy.com, hvor du finner min butikk her.Innpakkingen var et kapittel for seg selv; med all emballasje måtte jeg bruke to store bananesker for å få plass. Her tar man ingen sjanser. Det viste seg å gå bra med alle 40.Et lite søk på #Sbraga på instagram ga følgende resultat:
se her! eller her. Beviset på at de står på bordene.
Et veldig morsomt oppdrag, ikke så kortreist, men likevel. Hva er oddsen for at en av mine produkt skal havne på et restaurantbord i USA, langt mindre hos en topprestaurant som dette?

Lite nyheter ellers, ikke så stor aktivitet akkurat nå, da det er snart ferie. Jeg har levert en god del keramikk til Gårdsbutikken på Tautra (Frosta), og Vevstua på Inderøy har også fylt opp hyllene. Nettbutikkene er åpne 24/7 som vanlig:)

Fremover vil jeg prøve å utvikle nye ideer, samt konsentrere meg om noen serier. Det betyr at mange enkeltprodukter ikke blir videreført. Garnboller vil bli prioritert, samt "Gunvor" serien og koppene i "Solo" serien. Følg med!
Hilsen Kathrine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar